Сьогоднi я вiдбудусь словом щастя

Сьогодні я відбудусь словом ЩАСТЯ…
Цвістиму у Весняному Саду…
Ковток Любові – таїнство причастя
Собі дозволю… Так! Уже цвіту!

Сьогодні я відбудусь словом ВОЛЯ…
Я – Воля… Я – миттєвість… Я – Душа…
Я – нескінченність, зібрана у Долю…
Я – тут і зараз… Я – Творця дитя…

Сьогодні я відбудусь словом ТИША…
Я – крапелька у Всесвіті буття…
Яке все рідне! Рідне! Ще рідніше!
Я – Тиша… Я – глибинні відчуття…

Сьогодні я відбудусь словом ВІЧНІСТЬ…
Я є у кожній миті назавжди…
Я – в спогляданні, вдячності, молитві…
Я у собі поєдную Світи…

Сьогодні я відбудусь словом СВІТЛО…
Проміння со-Творяю і свічу…
Навколо – і прозоро, і відкрито…
Я відбуваюсь тим, що я Люблю…

12.02.2016


Рецензии
Чарівний і надхнений вірш! Дуже сподобалось..... Глибинно.... Світлий і захмарний такий твір.

Шон Маклех Патрик   13.02.2016 03:17     Заявить о нарушении
Дякую!
Ми відбувається тим і у тому, що любимо. І це - Щастя!
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   13.02.2016 09:33   Заявить о нарушении