Кунуук

Санаанарга мэгэ к;ч—
С;;жим мэгэ јэтпэй јат…
Салкындаалып та кач,
С;р;;м т;жет, сандырайт.

С;;жибисти алдында
Сэн бэ, мэн бэ быск;й;;н…
Солоо;ылар ээзимдэ
Сэн јоогы;на; ;чл;;г;н.

Салкын кэпт; ол ;йл;р,
Сонуркаалду артаалды…
Сэгэ айткан ;лгэрлэр,
Суруу јокто; ундуулды.

С;;жимм салган к;;ркийим,
Солоо;ытып арткалза;…
Сыгыттаалган кожоо;ым,
Сы;аарлыкта ч;;калзаа;!


Рецензии