Казковий сад

Застрягла у зимі квітучість саду,
спадають з віток квіти снігові.
Забудьмо, врешті, про бажань принади,
Радіймо, що допоки ми живі.

Безпристрастна зима... Не те що літо!
Та де воно тепер? Було й нема...
Останній цвях у домовину вбито
надій і мрій,- не бавиться зима.

Казковий сад у саван білосніжний
загорнутий і спить без сновидінь...
І ми, на часі, простимося ніжно...
Амінь!


Рецензии