***

Епітафія

Коли зникають дорогі для тебе люди,
То серце роздирає відчай й біль.
Тебе ніколи я навіки не забуду
У пам*яті моїй ти залишивсь.
Згадую тебе і сльози линуть
Чому не можешь вічним бути ти,
Чому не попрощавшись ти полинув
До неба з янголом у кращий світ.
Як свічечка погас у темній тиші,
Яку ніколи вже не зможуть запалить.


Рецензии