1 знову б1ль

... ЯК ДУШИТЬ БІЛЬ, ОБРАЗА, ЗРАДА...  ЯКІ ЖОРСТОКІ ВЧИТЕЛІ - ЩО, ПІДПАЛИВШИ МОЄ СЕРЦЕ ДВІЧІ, НЕ ЗАЛИШИЛИ МЕНІ КРАПЛІ ДОБРОТИ.        ... І ЗНОВУ БІЛЬ ОТРУТИ, І БАЙДУЖИЙ СТАЄ НАВКОЛО МЕНЕ СВІТ, ЯКИЙ НЕ В СИЛАХ БІЛЬШЕ ЗУПИНИТЬ - І БІЛИЙ ЛИСТ ЗМІНИВСЯ В БІЛО-СІРИЙ...


Рецензии