Впритул

Слова,чи досі в них щось дійсна правда
Казав,та я була того неварта!
Пробач та душу не скроїти нову,
А я с тобою буть не зможу.
Себе ділю я навпіл і сумую
Без тебе хочу бути та не вмію
Для нас залишив час лиш теплий спогад,
Він гріє душу кличе наче знову.
Уста,що сяють сонцем сяйва
Рука,що дарувала ніжність барву
І шарм душі так чарує
Надіюсь інша теж його відчує.
Пробач(хоч в цьому разі слово зайве)
Тобі бажаю відшукати щастя
(три крапки,смайлик і слова прощання)
Ми просто помилились
Так буває.


Рецензии