Чи не так?

Моє дитинство залито українським сонцем
Солодким сяйвом українських слів
Ще соловей у нашого віконця
Так ніжно українську пісню щебетав.
Та ось, коли з дитинством я прощалась
Злі руські хмари заплелись,і гірко
Українське сонце пов*язали
Куди -  ніхто не знав і чи повернуть теж.


Рецензии