Представник елiти?

(або роздуми на цвинтарі)

Чернецькі – ніби польський рід…,
головував в колгоспі батько.
Представником сільських еліт
рекло себе його дитятко.

Але життя проживши власне,
Антонович спочив у бозі…
Його молодший передчасно
свій шлях закінчив ще в дорозі…

Над ними пам‘ятники чорні,
під мармур зроблені елітний.
То лиш для виду, бо картонні,
потріскались вони від вітру…

Із тріщин сиплеться пісок,
немов докора тій „еліті“,
що ледве застіба пасок,
існуючи на цьому світі…

12.02.2016


Рецензии
Цікаво. Дуже цікаво.....

Шон Маклех Патрик   13.02.2016 03:22     Заявить о нарушении
...і боляче. Відношення живих до тих, що помандрували у Вічність, яскраво проявляє риси перших...
з повагою,

Олександр Мачула   13.02.2016 08:05   Заявить о нарушении