I в нас сьогоднi дощ iде...

               
              І сипле, сипле, сипле дощ срібними пелюстками.
               І плаче, плаче, плаче він прощальними сльозами.
                Й арфи грають срібную мелодію сумну,
                Лунаючи в ту мить журливу й тьмяну.
              (Елизавета Бащева)
                http://www.stihi.ru/2015/12/06/5722


I в нас сьогоднi дощ iде ,
Такий холодний, непривітний,
День залишився непомітній,
Обличчя маючи бліде...

Коли життя проходить повз
Кохання, Вірності, Надії,
Не маючи якоїсь мрії,
То воно наче, як погост...

Але коли душа співає
В дощі вбачає неба вроду,
Обожнює любу погоду,
Віршами долю вишиває

І хоче ще, бодай хоч раз
Серед зірок у сні літати...
Доречно буде побажати,
Щоб під вікном стояв Пегас!


 П.В.М.       12.02.2016г.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.