Темн обр щастя

Зупинись.
Я не мріяв про тебе.
Ті рядки були вже не про нас.
Добігати фіналу не треба,
по дорозі втрачаючи час...
Пригальмуй.
На узбіччі кохання
світ чекатиме свіжих подій.
Ти - не перша, а я - не останній,
хто стомився від стриманих мрій...
Не спіши.
Візерунками неба
роз'ятри пережите колись!..
Я ніколи не мріяв про тебе...
але прошу...молю!..
Зупинись!..


Рецензии