Цин пилидиз

               
Яд ат1узвай алчах пили,               
Вун гиликьрай, хьана дили.
Сурузни ви атуй т!или,
Икьван  ч1улав пехъи зали.
       Аллагьди ви ч1улавна рик1,
       Гьа рик1 тирвал гурай ман ваз.
       Жендек хьурай ви лап ч1икь-ч1икь,
       Тамукьуй вун иви камаз.
Бес гун тийиз са ст1ал яд,
Ви бубадин гьахъ куман чак?
Буьт1руьк ягъай алчах жасад,
Алат чалай,ац1ур ви чак.
          Къведа а югъ – ирид йисуз
           Месе гьатда, яд-яд лугьуз.
           Иблисни къвеч суруз тухуз,
           Гьа азабрик кьирай лугьуз.    
Гьайиф къвезва чарни къелем,
Ви алчах т1вар кхьиз бедлем.
Ваз кьисмет  хьуй кудай жегьнем,
Гьана жеда ви кар бегьем.
           Ат1ут1,ат1ут1,кафир.яд ат1ут1,
           Ви ивидин даммар я ам.
            Завай жезва ваз ч1ал ат1уз,
                Ви эхирдин чамар я ам.


Рецензии