ты моя душа

Твої блакитно-сірі очі
Темніші ніж зимові ночі,
Я в них дивлюся і вмираю,
а потім знову оживаю.
Мене все мучить люта туга,
що ти не часть мого досуга,
Я в мислях завжди із тобою,
Готова навіть до двобою.
Ти моє серце, і моя душа,
До поки ти зі мною - я жива...


Рецензии