Первоцвiт матусi!

Подарую мамі сонечко гаряче,
Хай вона ніколи у житті не плаче.
У малих долоньках ніжної краси,-
Принесу їй зранку свіжої роси...

Подарую мамі квіти навесні,
Прилечу до неї навіть уві сні...
Поздоровлю з святом і скажу: ,,Привіт!,,
Ось тобі рідненька ніжний первоцвіт.

То ж  прийми вітання, матінко моя,
Ти моя розрада і моє життя!
Я спішу до тебе, кожний день щомиті,-
Бо, моя матуся, ти найкраща в світі!
12 02 2016 р
Вікторія Р


Рецензии