Це все...

Це все фальсифікація.
Не вір, то є обман.
Твоя весняна грація,
Як вранішній туман.

Ти завше пишеш прозою,
а брешеш про вірші,
Замріяність мелодії
Тобі не до душі.

Це все лише прострація,
і зараз це не ти
Боїшся бути мізерним
Й тому біжиш туди.

Де ти немов би лінія,
а світ - то твій квадрат,
Зливаєшся із натовпом
І ось - ти плагіат


Рецензии