РУЖИ

РУЖИ
                "Ружи,ружи,бели ружи,цъфнали са на прозорец”.
Злобата щом реши нежни порти събаря.
Топли мисли руши.
Бездни тежки отваря.
И човекът в мъгла, вместо билки,
събира
от отрова злина
и към мрак галопира.
Слънце и красота и усмивка с приятел
е в очите греда.
Обичта е предател.
Злостен свят озверен зее в рани и ужас.
Всеки е покварен,
щом обичал е ружа.
      10.03.2015г.


Рецензии