Втома

Ясного проміння мережки
На дні під товщею води
Хмаринок золотаві стежки
Моєї срібло бороди

Збирає й легко пропливає око
Чуть сховане під гущу вій
У світі так усе жорстоко
Дай заховатись серед мрій


Рецензии