Оголила сукня плече

Оголила сукня плече
Ніжний вечір, шовкові коси
Жар по тілу тече
На трави не впали роси

На трави ляже рука
Відкини місяць тіні
І потече ріка
Збурхана в піні

З півнями згасне вогонь
Зблідуть на небі зорі
Ніби розтануть в морі
Ласки твоїх долонь


Рецензии