Не летают украинськие пироги

З кожним днем – ржавіє
Українства горе-труба.
Влада - лиш брехати вміє,
Скаче в яму боргову - ганьба.
Малоросійську всю добу –
П’ять століть – звела в забуття…
А Русь Свята – і зраду, і злобу
Прощає та жде братів каяття.

В розкол нашу Веру святую –
Розстриги-попи заводять…
Євро-біси клонірують укрохолуя –
Бісовщина - за роги ним водить.
Жінка його – в Європі
Прибиральниця тепер,
Тарілки миє і євро-жопи,
Бо майданить її козак-осел.

Під спідницю євро-баронеси,
В «революцію» подався,
В трагічні братовбивчі процеси –
Хто гучніше від Русі відрікався.
Євро-баронеса - чарівниця –
Дурня історичної пам’яті лишила –
Гудзона муттю – Дніпра водицю -
Яга - англо-саксонська - окропила.

Як причинна дівчина, колись,
Затьмарила думки Кобзаря –
Так і біди українства сплелись –
Предками проклята зрадника зоря.
І глухі, і темні Києва гетьмани,
В єзуїтство православних зовуть.
Зрада Русі – українства тумани,
Від Храму - до скверни пливуть.

Загубили в своїх «шароварах»
Малоросії славу і п’ять віків,
В Раді сидять – не на нарах –
Чотириста з гаком - байстрюків.
Ні батька, ні діда – не знають,
За прадідів – зовсім… промовчу…
Неофіти, що Русь проклинають,
А славу долару співають - палачу.

В безкарності і зовсім знахабнів,
Дітей своїх і чужих – морочать…
Мікрофонам сором – від брехні, 
Яку вони Малоросії «пророчать».
Все - що діди і батьки нажили –
Окраїнство - ось-ось профукає –
Заводи й флоти – в Європу зійшли,
А в «хатинки» – возмездіє стукає.

Клоніроване «лукавим дідком» -
Українство – євро-чудо «нація» –
Стало - еталонним дурачком,
З ним – державності профанація.
Влада крадіїв та примітивів –
За що не береться - все гніє –
Ні армії, ні ракет, ні локомотивів
І народ – найбіднішим стає.

Дурень назвав яхту – «Україна».
Туди вона прямісінько й пливе -
В цивілізації і глузду – окраїну
Продажне українство запливе.
Всі сусіди – незалежній вороги,
Від москалів їй і ляхів – горе,
Не літають «українські» пироги
І не сохне навкруг Криму – море…

Жде євро-транші – Шароварія,
Дихають на ладан доходи її.
Києве мій – Православія аварія -
Безпам’ятство при владі – злодії.
За рік згубили вісім тисяч душ –
Творці братовбивчої війни - АТО…
Всім православним – євро-душ
Холодний - від генералів НАТО.
………………………………………
10.02.2015 р.      Одесса


Рецензии