Небожитие

Небо, небожитию,
наскучило.

Снизошло оно,
рукава засучило.

Осерчало на труд,
наплевательский.

На извечный плачь,
обывательский.

Все отладило,
и отстроило.

Чем бездельников,
очень расстроило.


Рецензии