Не збирайте вже майдан и в

Не збирайте вже майданів,
Це держава, не для нас!
Ми навіки запродані,
Вже ні що, не  вабить нас…

Ті майдани кості трощать
Небезпечна метушня!!!
Наймуть знов, людей за  гроші,
Щоб посади обінять!

Отакий розклад сьогодні,
Що нам доленька дала.
І за що,  та чесна сотня,
На  майдані полягла?!

Схаменіться небораки,
Ви ж зазнали певних втіх…
Та, люстрація до сраки,
Бо люстрирують  не тих!

Мілліарди при параді,
Знов затуркали людей…
Всі тепер ми в шоколаді,
Хоч не злиплося б, оте….!

Вже приходе нова влада,
Новий буде в нас «бедлам»
І кому ж це було треба?
І для чого той майдан?

Що змінилося у стані,
Хоч  чекали певний час…
Не збирайте  вже майданів,
То держава не про нас …   
                2015рік


Рецензии