дов рся

Усміхнись мені вереснем тихим
Лагідним дотиком все розкажи.
Хай ця розмова станеться дивом,
Торкнися акордів моєї душі.

Поглядом ніжним мене обійми
В сутінках темних мій шлях освіти.

Знайдеш в очах моїх тугу сумну,
А все це тому, що тебе я люблю.

Лиш зумій мені серце відкрити
Правда криштальна- краща брехні.
Знаєш, як важко у відчаї жити
Просто довірся, розкрийся мені.


Рецензии