моей подруге

Моє палке, сердешне слово
Для тебе, ледве вже живого,
Я сподіваюсь струмом буде,
Який тебе той час пробуде.
Ти скласти руки звісно можеш,
Проте, це все на драму схоже,
Здійми своєй душі вітрила
І розпахни нарешті крила,
Побачиш ти, що бачу я:
Що в тебе є близькі, сім'я,
Що найдорожче - це життя,
А всі проблеми - то сміття.
Попереду - ясне майбутнє,
Кохання справжнє, незабуднє,
Повір, тебе шукає щастя,
Бо ти - найкраща в світі Настя!


Рецензии