Так i буде

Так буде і було в усі віки –
До світла дотягнутись, щоб загинуть!
Пробачте  нас  онуки і батьки  -
Ми гинемо за волю в Україні.

А волі і не буде, і немає,
Бо волю нашу вкрали вороги
Оті, що нас кріпацтвом докоряють,
Що батьківщину крають на борги.

Вони між нас, вони живуть повсюди,
Вони на нас похожі  на словах,
Але, вони не українські люди
Ні в подумах, ні в серці, ні в ділах.

Тече буття і буде так як буде…
До світла дотягнутись, щоб не вмерти!
Бо ми прості, і навіть добрі люди,
Але, ми  є такі – ми дуже вперті!


Рецензии
...у наполегливості до добра і правди.

Ольга Сафронова Таганрог   24.02.2016 19:20     Заявить о нарушении
Оля, спасибо, не успеваю читать рецензии!))

Мироненко Анатолий Анатольевич   24.02.2016 19:22   Заявить о нарушении