Зате ф рмА

Як в людини грошей нема,
То не треба ото "мєчтать",
Сподобалась Катрі "фірмА",
А на шо її покупать?
Ми ж, Катюха, не шоу - біз -
У бутік брать абонемент,
На маршрутці її відвіз
У забичений секонд - хенд:
"Це швиденько я відперу,
Скриє розмір не той пітьма,
Я ще те, те і те беру!
Хай беушне - зате фірмА"


Рецензии