Як дв крапл

В Моєї є сестра - близнючка,
Ой, весело на світі жить!
Вона гаряча досить штучка,
Катрусі тільки не кажіть!

Випадок був... Аж сам тащуся,
Прийшов, побачив, завалив,
- Я не Катруся! Я Ганнуся!
- Доречно! Я вже закінчив!

- Все круто було! Ще раз хочу!
Старався, блін ((( Моя вина
Як відрізнить красу дівочу,
Якщо однакова вона?


Одне лице, я вам клянуся -
- Неначе пара тих панчох,
Теперь у мене ще й Ганнуся,
Приходиться ходить до двох.


Рецензии