Витанцьовуe Вiтер на площi

Витанцьовує Вітер на площі…
Розкидає залишений мотлох…
Не воліє ні слави, ні грошей –
Шаленіє, літаючи колом…

То гопак, то сиртакі, то джигу
Витанцьовує Вітер на площі…
Крутить збуджену Дійсність, мов дзиґу,
Простір й Час, мов знамена, полоще…

Піднімаються Янголи й мощі –
У повітрі то стогін, то регіт…
Витанцьовує Вітер на площі –
Переміни узгоджує Регент…

Очевидність залучена в свідки –
Світ бажає Любові і Прощі…
Відчуття посплітались, як нитки…
Витанцьовує Вітер на площі…

11.02.2016


Рецензии