Занадто голосна

Ми в потязі інтиму захотіли,
Не бачились давно, була весна,
"Тихіше! - нам сусіди шепотіли,
Але Моя - занадто голосна,

В ту ніч в плацкарті люди не поспали,
У деяких урвався вже терпець,
Та дядьки потім руку потискали
І пошепки казали: "Молодець!",

Для них однині хлопець я козирний,
І ми повторимо це полюбе,
Бо по ціні для нас занадто "жирно"
Кататись у треклятому купе!


Рецензии