У кожного

У кожного свій власний сенс життя,
Свої думки і рішення якісь і мрії.
Хтось свою долю віддає на каяття,
А хтось в пітьмі гріхів нещадно гине.

Щастя для кожного знаходиться своє,
Комусь і діамантів всіх буває не багато,
А хтось власне життя всім іншим віддає,
Аби лишень якесь відчулось людям свято.

Життя просте, та водночас незрозуміле,
/Чому й навіщо так, як, де і з ким й коли?/ -
Лиш чистий серцем завжди матиме надію й віру
На краще те життя, що є на відстані і неба і землі.

61022011r


Рецензии