Деб льн заклади

Зайшли з малою попоїсти,
То був у справжнє пекло крок,
Бо Катря не вживає тіста,
А там то піца, то хот - дог,

Як притаманно чоловіку,
Я сили у кулак зібрав,
Зусиллям волі хоч довіку
За нею б тісто доїдав,

Але, офіціантки вспіли
Вже охорону погукать,
Моя кохана попросила
В них ніж, щоб начинку зшкрібать,

Ці заклади такі дебільні, -
- Прямуємо у Павлоград,
Ржемо, неначе божевільні
Та з зошита їмо салат.


Рецензии