Д ду, все нормально

Крейдою по скроні
Старість пробігає,
Бідкається дідко -
- Спокою не знає:
"Жебраком зостався
В цім мерзеннім світі,
Що писать зібрався
Я у заповіті?,
Що із мене взяти -
- З бідного - худого?
Крім старої хати
Більш нема нічого,
Та і хата наша -
Є лише формально!"
"Ти на Україні!
Діду, все нормально,
Хай спізниться трошки
Примха та остання,
Бо бракує коштів
Нам на поховання!"


Рецензии