***

Була собі людина
Хороша і погана
Навела дисципліну
Подяки і догани…
Ця людина розвивала
Всілякі ідеї,
Десь хороші десь невдалі
Для країни всеї.
І ім’я  це знають люди,
Що мають освіту.
Зберігають пам’ять всюди,
Поважають в світі.
Тільки в нас не поважають
Племені і роду.
Пам'ять предків зневажають –
В грошах їх свобода!
Дурні, пам’ятник руйнують
Тільки це й уміють
Марно стяг «Дніпра» плюндрують
Бо не розуміють
Що як пам'ять зруйнувати,
Про дідів забути –
Годі миру сподіватись!
Війни не минути!

2014 "начали сносить памятники..." Печатаю в 2016 потому что маразм крепчает. Очередной беспредел в Днепропетровске, со сносом памятника Петровскому, иначе как "кастрацией города" не назовешь


Рецензии