Радiю

Як  бачу  сонце,  що  встає
І  відчуваю  -  вітер  віє,
Тоді  у  мене  настрій  є,
Я  дню  прийдешньому  радію.

Збираєм  в  школу  дітвору,
Їх  щічки  мило  червоніють,
Все  прокидається  зі  сну,
Назустріч  праці  я  радію.

Закінчив  справу,  розпочав,
Плани,  думки,  надії,  мрії,
І  так,  щоб  вогник  не  згасав,
Життю  активному  радію.

Радію  добрій  новині
Що  здобули  чи  народили,
Вірю,  що  скоро  без  війни
Моя  розквітне  Україна!
31.01. 2016р.,Київ


Рецензии