Кохати значить любити

Сьогодні піймала твою посмішку в долоні,
Та чомусь не захотіла уже відпускати,
Стала безпомічна, ніби дитина у лоні,
Закохалась... що тут більше сказати.

У душі співають птахи порушуючи спокій,
Пахне волосся весняним ароматом,
А в думках, у цій безодні глибокій,
Твій образ блищить золотим дукатом.

І поки на моїх руках буде весняний цвіт,
Нестримна пісня нестимесь через віки--
Закохані очі будуть сяяти як самоцвіт,
Та пульс буде швидше гірської ріки.

Не намагайтесь мене до кінця зрозуміти,
Це важко і загадково водночас,
Кохати-- значить безкорисно любити,
До поки твій промінь світла не згас.

Стати пелюстком зігріваючим бутон,
Теплим дотиком у морозну погоду,
Уночі ніжним рожевим сном,
Створившим на кохання відверту моду.

Скиньте маску байдужості і брехні,
Повірте, кохати-- це зовсім легко і просто,
Чим борсатись у буденному багні
І не відчувати тепла у грудях зовсім.

Не прирікайте себе на вічну втому,
Хапайте нарешті кохання за крила
І душа оживе, злетить до неба знову,
Зійшовши на вас почуттями, як злива.


Рецензии