Зимние бабочки метелики. укр

Стукнув хтось в моє віконце,
може вітер,може сонце?
Та у мареві зимовім не побачити доріг.
То ,напевно,порошинки
від зими летять сніжинки,
в білих хустках паперових
за вікном змітаюсь сніг.


     Пр.

Як метелики біленькі
на вогонь летять,летять.
Бо втекли вони від неньки
та зігрітися хотять.


Завірюха їх зібрала,
та в тепло усіх послала,
Не потраплять у віконце,
бо не хочу я дощу.
Повертайтесь до матусі,
яж тепленько одягнуся,
краще грійтесь біля сонця,
бо до себе не пущу.


   Пр.


Рецензии