Песня радости. укр

Все цвіте,все буяє,
навкруги всіт співає.
Вийди подивись і усміхнись,
бо скоро літо.
Обійми серцем небо,
та прийми всіх до себе,
бачиш вже веселкою
земля вся оповита.

    Пр.

гей.гей.гей,звеселись!
Тай до сонця обернись.
Пісню радості співай,
нам допомогай.


Розплескай краплі сонця,
хай летять у  віконця
та лоскочуть всіх
хто не сміється і сумує.
День найдовший зігріє
і серця ,і надії.
Щастя біля вас,
повір мені-воно існує.


Рецензии