Смерть покинула

ПОЧАЛА Я ПОСМІХАТИСЬ
  ЯК НЕ СТАЛА СМЕРТІ У ЖИТТІ  БОЯТИСЬ
    Я БОЮСЬ СТРАХУ І  БОЛІ
      ЩО  ЗАМУЧИЛИ  МЕНЕ  ПО ДОЛІ 
        НАЙСТРАШНІША  ЦЕ НЕВОЛЯ ...
          ЖИТЬ ЗІ СТРАХОМ ТА ЩЕ В БОЛІ...
БОЖА МИЛІСТЬ  ДАРИТЬ ЩАСТЯ НАМ  ВЗАМЕН
  ЩОБ ПРИУКРАСИТИ ЖОРСТОКИЙ  ПЛЕН...
    


Рецензии