Сватання. пiсня палiндром укр

"Мені треба
             Парадісу!" –

сватав, сватав
             сусід арап Аберт...

І не Ми – лід –
             ви хоч на пана
панчохи вділи?

Козак вітав сватів:
               
"Казок!
             Конів!
                Раба!.."
Ламала,
             ламала
                барвінок...


Рецензии