Рик1хьуй хура...

Рик1 хьуй хура, секин тахьай легьзеда,
Муьгьуьббатдин гьиссер хьайи дяведа,
К1анивилин есир хьайи вядеда,
Ашкъидин дерт  алцумдайвал  терездал

Муьгьуьббатдин гьиссер хьайи дяведа,
Зайиф гьиссдин хъен амукьда са гел хьиз .
Дерин гьиссер ч1емерукдин хьелер хьиз,
Ахмиш жеда ви къужахдиз селлер хьиз.

К1анивилин есир хьайи вядеда,
Рик1е жеда сагъ тежер къабар,
Квахьда кьарай,секинвал жеч, я ахвар,
Дарман тежер азар жеда бейхабар.

Ашкъидин дерт алцумдайвал терездал,
К1анивилин гьиссер  к1ват1а на вири,
Терезчи  хьуй  секинвал тахьайд ерли,
Дидар акваз, эркинвал тахьайд ерли.


Рецензии