Волошки

Волошки, волошки
У небi, на землi,
Ромашки, ромашки,
Всміхаються мені...


В Душi заспіває
Журавель степовий,
День cонце вплітає,
У вінок золотий.


Чудово купатись
З світанком у росi!
I знов притулитись,
До рідної краси..!


У косах гуляє
Вiтерець степовий,
Душа моя знає,
Це край любий мiй!


Волошки, волошки
У небi, на землi,
Ромашки, ромашки
Всміхаються мені...

_________________________
Иллюстрация картина автора - Васильки, гуашь.


Рецензии
Прекрасно! Зачаровує......

Шон Маклех Патрик   12.02.2016 03:18     Заявить о нарушении
Щиро дякую!!!
З повагою!

Ольга Липа   12.02.2016 16:42   Заявить о нарушении