на пятнадцать суток

(на п'ятнадцять діб)

Уявіть, що всі закони в силі.
Ще й виконуються всі ретельно.
Владі час здиратися на стелю,
Як і опозиції здурілій.
Майже всім якийсь гаплик насниться.
Піднесуть пороблене на таці.
Пів країни буде у в’язниці.
Другій половині – діб п'ятнадцять.
Та нехай вже чесно і ретельно.
Жодне падло хай не мастить лижі.
Всіх отих злодюг в казан пекельний.
А свої два тижні я відсиджу.


Рецензии