***

то твоя мiстика й твоя езотерика
що не думка про тебе вночi, то, певно, iстерика
невислухана й непочута
нехай мене вiзьмуть з собою чорти або ж бхута,
та нiхто
й нiколи
не вiдiрве тiєї долонi,
що до самого кiнця
укриватиме
            твої скронi


Рецензии