Пливи

Заплющуй очі. Пливи поволі.
Усе на краще складеться, знаю.
Не буде Бога - то буде Доля,
І ті стежки, що людей єднають.
Дивись у небо. Тримай вітрила.
Де шлях безпечний - підкажуть зорі.
Не стане Віри - то буде Сила.
Заплющуй очі. Пливи поволі.


Рецензии