Тупы як бараны и овцы

"Рано уранці жид поганий,
над козаком коверзував"
(Тарас Шевченко)

***

Ми українці - тупі як барани і вівці,
що робити не знаємо, куди нас гонять туди і канаємо.

На ліво погонять - туди шкандибаєм,
курим тютюн, пиво з пляшки бухаєм.

Нас пастори луплять, і гонять на право.
Ми їм протирічить не маємо права.

На гору нас тягнуть, в болото штовхають,
бо ми безхрибетні, чудово це знають.

Зі скелі стрибаєм, ми тонем в болоті,
Ніхто не  спитає - "а може вже годі?"

І дивиться з неба Тарас на цей жах,
нас дурять, нас гноблять, нас варять в "котлах".


Рецензии
Гордей, давно написано - и актуально...
Как мне жалко обманутых украинцев...

Лигинченко Елена   04.08.2022 12:43     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.