9 Природа чудотворна

                9   *****
Пишу вірші, кохаю досі,
Але скінчиться скоро путь…
Роки мої, вже як та осінь:
У них надії не цвітуть.

Горілку пити вже боронять,
Такий тепер мені устав
Сніг,  завірюхою на скронях,
До лисини  уже дістав!

Не вабить вже жіноча врода,
Не поспішає  гріти кров…
Вже мабуть, ні на що не згоден,
Про те, віршую про любов!

На дворі вітер листя горне,
Чарівне золото несе…
В природі  осінь чудотворна!
А в нас, потворна…. От і все.
                27.12.2015 р.


Рецензии