Парамону

Десятки кубків та медалей брав до рук,
Разом з гравцями ділить лаври чемпіона…
Блохін, Шевченко, Хачеріді та Ващук…
Ду Ви були б усі, ото, без Пармона?..

Коли команда безнадійно програЄ,
Шкодуєш дуже, що у грі його немає -
Нехай він голу рятівного не заб'є,
Проте, судді-падлюці пєндєля вламає!


Рецензии