Мадемуазель укр

МАДеМУАЗЕЛЬ

про Макара й про Париж
(Така така така така така та….) Джо Дассен

Доки Макар пасе
десь там теля своє риже,
ніжна мадмуазель
ночами сохне в Парижі.
Сохне мадмуазель
не за якимось Жераром.
Серце мадмуазель
давно належить Макару.

Дай же, Макаре, знак,
де ти пасеш ті телята.
Вже на столі коньяк
і вже несила, несила – чека-а-ти!
Пр.
Я ж до тебе, я ж до тебе:
- Сильву пле!
Ти - до мене, ти - до мене
в «шевроле»!
Гину я! Мені без тебе
дуже зле 
на дю Шатле! Хей!

Ти ж до мене, ти ж до мене
звідтіля.
Я ж – до тебе, я ж – до тебе:
- Вуаля!
Кличе Сена, виє пес,
шумить гілля.
Реве теля!

Ти заженеш теля,
своє теля, до кошари.
Знаю я: О, ля ля!
Лиш ти один мені пара!
Вже на порозі Жак
з Жераром – що їм сказати?
Дай же, Макаре, знак,
де ти пасеш ті телята!

Чорт їх до нас жене
на "Каберне" опівночі.
Хочуть вони мене,
а я тебе дуже хо-о-чу-у!
Пр.
Сильно, сильно, сильно,сильно,
сильно так!
Дай же мені, дай же мені
хутко знак!
До Жерара, до Жерара
я – ніяк!
Бо він – маньяк! Ой!

Той Жерар і звісно Жак -
комса комсі!
Лиш - тобі! Я дам тобі
…. і на таксі!
Жде в бокалі «Каберне»,
чекають всі!
Твоя Люсі!

Тілько Макар про се
зовсім нічого не знає.
Він то теля пасе,
а то Марічку кохає.
Що йому те усе
та всі «хранцузькі» ті чвари?
Нащо Париж, Марсель?
Там же немає … кошари!

Що йому до того,
що там Люсі його хоче?
В нього є: «Ого-го»!
І любі очі діво-о-чі…
Пр.
Ти, Люсі, чекай, Люсі,
Люсі, облиш…
Як приїде, то застогне
весь Париж!
Почекай, й нехай втікає
 …мсьє Жерар.
Бо то ж – Макар!

Ти, Люсі, чекай, Люсі,
Люсі, облиш….
Як приїде, то застогне
весь Париж!
Почекай, й нехай втікає
мсьє Жерар.
Бо то – Макар!

Доки Макар пасе
десь там теля своє риже,
ніжна мадмуазель
ночами сохне в Парижі.
Сохне мадмуазель
не за якимось Жераром.
Серце мадмуазель
давно належить Макару!

- Я ж тобі «гран мерсі»
таке зроблю! Чи ти чуєш?!
Дам тобі!  …Й на таксі.
Приїдь в Париж – заночу-у-єш….
Пр.
Шле до нього, шле до нього:
- Дезіре…
Він не чує, він не чує
з-за дверей.
Бо в кошарі – очі карі -
з абажур!
Оце - лямур! Гей!

Шле до нього, шле до нього:
- Пуркуа?!
Він не чує, він почує?
Чорта – з два!
Вітер в полі, вітер в полі
завиває
ті слова…
--------------------------------------------
сильву пле (фр.) – будь ласка
Дю Шатле – назва площі в Парижі
комсі-комса (фр.) – таке собі
дезіре(фр) – хочу
пуркуа(фр.) - чому

ВК 07.02.2016 ХерСон


Рецензии