24. 08. 2012

День незалежності

Всі торочать: незалежна Вона
П*ють,що тільки нагляне свято
Патріотів у нас багато -
Снують з магазину до хати.
Жовто - синій видніється стяг
Ще каже - Україна.
Та народ як вільний раб
З перекошеним ротом заїки.
Всі горлають: незалежна Вона
Та велике питання від чого?!
У минулім боролись і казали не згине,
А ба... наша мова - наша слабість ахілесова п*ята.


Рецензии