Я жива! А отже, треба посп шати

Я так хочу навчитися чути,
Все, що кажуть, і розуміти.
Я так хочу людиною бути,
І щоб жити, а не терпіти.

Я так хочу навчитись кохати,
І тобі надсилати листи,
Хочу всю себе віддавати,
І летіть по життю, не брести.

Я так хочу навчитись встигати,
Бо боюся з дороги звернуть,
Я жива!А отже, треба поспішати,
Усе мине, а потім не вернуть. 


Рецензии