Не люба я

1.Немає доказів війни
Та стерто докази кохання…
Не знайдеш навіть пустоти
Не було в перша , ні в останнє.

А небо зібране в сльозу
Проллється  в місто, стане морем…
Очниці вікон мов крадуть
Хвилини мрій крізь ніч прозору.

Приспів

Нелюбій ти… Нелюба я
Навіщо біль, навіщо погляд?
Бо любов що віддав не моя
Вона як тінь, що ходить поряд…

Нелюбий йди… Нелюбая
Та ті все знав, навіщо погляд?
Якщо прийду вночі , то не я
То  є тінь, що залишу поряд


Рецензии