Дира

Віртуальна безодня електронних машин
Ми втрачаєм багатство духовних начал.
Одинокі блукаєм коридором мереж
У словах друкованих шукаєм почуттів пульс.
Примітивність мелодій з кількох слів
Відштовхнули: класику,блюз,джаз...
Ти пробач мене друже,
Серед фібрів сенсорних стін
Загубила я до тебе своїх власних почуттів!


Рецензии